Lisätietoa

clei_animation1

Clei ratkaisuissa huoneilla voi olla useampi toiminto!

Nosta sinäkin sänky seinälle säästät tilaa / rahaa.

Uusia ajatuksia sisustamiseen tuo ajatusleikki joka perustuu esimerkiksi kysymyksiin: onko olohuoneen oltava pelkkäolohuone ja onko makuuhuone vain nukkumista varten? Voisiko keskeisenä ratkaisuna ongelmaan olla sängyn saaminen päiväksi pois viemästä tilaa, tai illaksi esille, ihan miten asian haluaa nähdä. Ratkaisu on enemmän kuin perinteinen kaappisänky koska ajatusta on viety pidemmälle. Päivisin sängyn tilalla voi olla vaikkapa kirjahylly, työpiste tai ruokapöytä, jotka yhdellä kädenliikkeellä muuttuvat valmiiksi yösijaksi.

CLEI joka on perustettu 1962 on keskittynyt menestyksekkäästi ylöskäännettävien sänkyjen ja niihin liittyvien ratkaisujenkehittämiseen. Designin ja toimivuuden johdosta CLEI on saavuttanut maailman markkinoilla johtavan aseman. Compact Living trendi on saapunut myös Suomeen, jonka toteuttamiseen hyödynnetään   Clei’n tuomia mahdollisuuksia.

Nämä innovatiiviset ratkaisut tuovat myös säästöjä.

Moni asiakas on säästänyt yrityksen ratkaisuilla huomattavia rahasummia. Eräs perhe oli hyvin kiitollinen koska heidän ei tarvinnut muuttaa isompaan asuntoon vaikka tarvitsi yhden lisähuoneen. Clei ratkaisulla saatiin makuuhuone muutettua päivisin työhuoneeksi, joka ratkaisi ongelman. Toinen esimerkkitilanne eläkkeellä oleva pariskunta halusi muuttaa 5 huoneen omakotitalosta keskustan palveluiden lähelle kerrostaloon 3 huoneen asuntoon, clei ratkaisulla saatiin vaarille työhuone ja lapsenlapselle sänky joka on aina odottamassa ja valmiiksi pedattu.  

Vertaa tuotteidemme hintaa asuinneliöiden hintoihin, niin huomaat Clei’n ratkaisujen maksavan esimerkiksi vain puoneliötä ja hyöty aivan jotakin muuta kuin pelkkä sänky. Olemme toteuttaneet useita unelmia, jotka sinäkin voit nyt saavuttaa. 

Kaikki tuotteemme on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ja mekanismeille myönnetään kahden vuoden takuu.

  • Vuodesohva
  • Kaappisänky
  • Kirjahyllysänky
  • Sohvasänky
  • Työpöytäsänky
  • Kerrossänky
  • Ja monia muita tilaa säästäviä ratkaisuja, joissa nostetaan sänky seinälle

Vuoteiden leveydet  90 cm 120 cm sekä  parivuoteet 150 – 163 cm
Emme koskaan taita patjaa, tämä takaa hyvät unet tulevaisuudessakin!
Sänkyihin jää keskimäärin 6 cm tilaa petauspatjalle ja vuodevaatteille, ei jokapäiväistä petaamista!

www.youtube.com löydät hakusanalla “clei” useita videoita tuotteistamme.
http://www.clei.it/ löydät valmistajan sivut ja lisää tietoja tuotteistamme.

Tutustu myös Facebook-sivuihimme missä tiedotamme uutuuksistamme sekä muista ajankohtaisista asioista.

LisätietoaJussi Jokinen